
Přijďte si umastit huby!!!
Dne 14.11.2009 ve 13°° hod se pořádá jedna dalších historických žranic.Kachny upečené dle speciálního receptu gastronomického všeumělce Ládíka,se budou podávat jak s bramborovým,tak i houskovým knedlíkem(ubrouskové knedlíky nejsou povoleny) a s červeným i bílým zelím.Porce čítá 1/2 kachny + výše uvedené přílohy.Zápisné na 1 porci 150,- kč.Počet porcí je 30(kapacita konvektomatu).Zápisné se nevrací,porce se konzumují na místě konání.Ešusy povoleny.Jelikož je kachna vodní pták,je nutné ji vytvořit v žaludku rybník před i po konzumaci.Čím větší rybník,tím lépe pro kachnu a hlavně si nechceme proti sobě popudit ochránce přírody.Pro ty,co nechápou,voda je i v rumu.Naviděnou v Sobotu.PS.Končím,mám uslintanou klávesnici.